Fler än 50.000 vill stoppa försämringarna

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tack alla namninsamlare på gator och torg! Tack alla som satte upp listan i porten eller tog med den till fikarummet! Tack alla församlingar och alla föreningar som samlat namn vid sina träffar! Tack alla som lät sin padda gå runt på lektionen! Tack alla asylsökande och tack alla som ordnat träffar med asylsökande! Nu är vi fler än 50.000 som vill stoppa regeringens förslag till försämringar som kommer att leda till utvisningar av barn med särskilt ömmande skäl, splittra familjer och sabotera integrationen för så många som redan är här. Vi accepterar det inte!

Om ni nu alla bara visar uppropet för varsin vän så blir vi 100.000 innan riksdagen ska behandla förslaget. Underteckna här!

Skriv ut namnlistor och informationsmaterial här! Och glöm inte tala om för vänner som inte kan svenska att de kan se uppropet på engelska, arabiska, farsi eller dari här (språkväljare högst upp till höger)!

namninsamling_goteborg_16-04-24_2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

3 reaktioner till “Fler än 50.000 vill stoppa försämringarna”

  1. Det här är sjukt, folk springer runt på gator och torg och ska vara solidariska och arbetar idéellt.. Hur mycket skatt drar de in för att vara med och betala asylsökandes omkostnader?

    Hur har ni tänkt att det ska fungera i framtiden, funderar ni inte hur era barns framtid kommer se ut?

    1. Hej Bob! Du behöver inte vara orolig för det. Det går jättebra att ha ett vanligt jobb och ändå vara engagerad på fritiden. Prova gärna, läs här vad du kan hjälpa till med och vilka lokalgrupper det finns! Det finns också pensionärer och ungdomar som hjälper till.

  2. Familjer MÅSTE få chansen till återförening ! Människor som flyr krig eller svält måste få en chans till en framtid i ett annat land. Det går inte att låta flyktingar fastna i överfulla flyktingläger Vi i de välstående europeiska länderna måste ta ett stort ansvar ! Försämra inte asylrätten

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.